Referencje opinie

Referencje punktu serwisowego

opinieZ usług skorzystało wiele instytucji publicznych jak szkoły urzędy ośrodki postępu rolniczego firmy prywatne oraz spółki, ponadto bardzo wiele osób prywatnych z całego śląska oto kilka z nich. Największą grupę zadowolonych klientów mamy z Tychów oraz pobliskich Katowic sąsiadujących z Mikołowem. Również pojawiają się w naszym serwisie osoby z Rudy Śląskiej gdyż Mikołów łączy wszystkie drogi dojazdowe do tych miejscowości a naprawa laptopa to poważna sprawa wymaga odpowiedniej wiedzy sprzętu oraz serwisu z odpowiednim zapleczem. Mapę dojazdu do serwisu laptopów znajdziesz na naszej stronie internetowej w zakładce ‚ dojazd do Mikołowa ‚- mapa google lub ‚ mapa dojazdu do Mikołowa ‚- zumi poprowadzi cię do celu.

Otrzymane referencje:

1.Opinia

Opinia dodana przez: Martin
Data dodania: 10.02.2011
Obsługa:
Lokalizacja:
Serwis i usługi:
Promocje i rabaty:
Ocena ogólna:
Treść opinii:

Po naprawie płyty głównej w Acerze i czyszczeniu notebook uruchamia się jak kiedyś. Można w tym punkcie naprawić płytę ! w laptopie a nie od razu wymieniać na drogą nową. To zawsze oszczędność 70%

2.Opinia

Opinia dodana przez: K.Martin
Data dodania: 16.11.2010
Obsługa:
Lokalizacja:
Serwis i usługi:
Promocje i rabaty:
Ocena ogólna:
Treść opinii:

W tym sklepie kupiłem już dawno temu komputer AMD, który służy mi do dnia dzisiejszego, jednak dawno o tym zapomniałem, przeglądając strony internetowe producentów i sklepów komputerowych z Tychów i okolic w poszukiwaniu notebooka do pracy natknąłem się ponownie na Adee-Soft z Mikołowa. Kupiłem komputer HP, fachowa obsługa w doborze laptopa to wielki plus dla kupujących.

3.Opinia

Opinia dodana przez: Janek
Data dodania: 04.11.2010
Obsługa:
Lokalizacja:
Serwis i usługi:
Promocje i rabaty:
Ocena ogólna:
Treść opinii:

Szukając notebooka w dobrych sklepach komputerowych dowiedziałem się co jest ważne przy zakupie komputera. Potrzebowałem laptopa dla kogoś z rodziny na którym miał pracować min autocad. Ku mojemu zaskoczeniu pomimo wymyślnych parametrów w oferowanych komputerach w martketach mało który nadawałby się do pracy. Komputer miał pracowć zarówno w internecie jak również w programach takich jaich student potrzebować może. Notebook Asus z zewnętrzną kartą grafiki stanął na wysokości zadania.

4.Opinia

Opinia dodana przez: Starling
Data dodania: 24.09.2010
Obsługa:
Lokalizacja:
Serwis i usługi:
Promocje i rabaty:
Ocena ogólna:
Treść opinii:

Długo nie umiałem znaleść serwisu który podjął by się naprawy czy wymiany uszkodzonej matrycy w moim sony vaio. Uszkodzenie w komputerze nie było wielkie ale wiązało się ze skomplikowaną wymianą matrycy LED, którą nie było łatwo zdobyć. Mój laptop był już w różnych serwisach na śląsku min w Bielsku-Białej i Katowicach gdzie tylko straciłem czas. Do serwisu w Mikołowie trafiłem z internetu i to właśnie był dobry wybór gdyż tu moja ścieżka po różnych serwisach się skończyła.

5.Opinia

Opinia dodana przez: Emilia Maria C.
Data dodania: 19.08.2010
Obsługa:
Lokalizacja:
Serwis i usługi:
Promocje i rabaty:
Ocena ogólna:
Treść opinii:

W tej firmie wykonałam serwis Sony. Ale po kolei wcześniej wykonała dla mnie naprawę mojego laptopa Sony Vaio kolor różowy inna firma a raczej podjęła próbe – bazskutecznie. w tydzień jak oddałam mojego sony Vaio otrzymałam kosztorys naprawy i warunki gwarancji na naprawę. Nie gwarantowali że się uda, notebooka zalałam sama więc trudno mieć pretensje do kogoś. Naprawa w Sony wymagała poprawy styków i ogólnego czyszczenia + coś tam jeszcze w środku – nie wiem. Nie było niespodzianek cenowych – ok

6.Opinia

Opinia dodana przez: Kowal
Data dodania: 03.04.2010

Duży szacun – Polecam tę firmę.

7.Opinia

Opinia dodana przez: e.m.
Data dodania: 20.01.2010

Miła i fachowa obsługa. Szybka reakcja mimo nawału pracy pod koniec roku a jednak można. Cena do przyjęcia. Jak dla mnie rewelacja Elka.

8.Opinia

Opinia dodana przez: Sebek
Data dodania: 28.12.2009
Treść opinii:

Moja opinia – bardzo dobra.. Porządny serwis.. Fakt że czasem trzeba cierpliwie czekać na naprawę ale zawsze naprawa była skuteczna.

9.Opinia

Opinia dodana przez: Emilia
Data dodania: 10.12.2009
Treść opinii:

Firma wykonała dla mnie naprawę mojego lapka w 10 dni. Nie gwarantowali że się uda, notebooka zalałam sama więc trudno mieć pretensje do kogoś. Naprawa wymagała poprawy styków i ogólnego czyszczenia + coś tam jeszcze w środku – nie wiem. Nie było niespodzianek związanych z ceną przy odbiorze. Obeszło się bez wymiany klawiatury – pomogło mysie i suszenie ( w sumie to ok 120 zł taniej bo byłam przygotowana na nową klawiaturę ). spoko polecam.